Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    От вчера съм собственик на Seat Arosa модификация 1.0mpi звяр на колела...
    Честито
    Това е картинг с предно

Comment

• Пффф, писна ми с тва паркиране. Едва ли някой го вълнуват точно тези проблеми, но искам да си излея душата, ей така да ми олекне просто.
      Установявам напоследък, че всъщност това да имаш кола те заруднява повече отколкото да те улеснява. Поне аз стигнах до този извод. Работата ми е на Феликс Каниц, района на ВМА. Не е синя зона, но пък ролята на паяци играят озлобените хора, които живеят тук, предимно застаряващи хора без работа с денонощно висене на балконите,наблюдавайки кой спира на "тяхната улица" под техния балкон, на "техните места". Паркирането е принципно проблемно защото както се досещате е борба за място в района. Но освен, че едвам си намираш такова, все ще се намери и някой "добросъвестен" на чието място си спрял , нищо че той може и кола да няма даже. Последните две седмици обаче си е кошмар. Първо миналата седмица, един "колега" със 145-ца ме беше затапил, предполагам щото съм спряла зад неговия блок. Не можах да си взема колата, та се връщах на другия ден. Онзиден спрях на улицата, която уж е обществена нали...Като си тръгвах колата беше като полята с нещо сякаш и имаше портокали по прозорците,а дори най-близкия блок е сравнително далеч, т.е. не съм под нечии балкон, как са мятали незнам. Вчера на същото място пък имаше обелки от банан по стъклото. Осени ме мисълта че явно това е "нечие" място.
      Да не говорим на какво съм се нагледала. Бабичка, която седи на балкона от 7 сутринта и в момента , в който кола спре под балкона и започва с канче да си излива киселото зеле от бидона върху колите долу, на колегата му срязаха гумите на същата улица, на колежката и свалиха номерата. В същото време 80% от колите които са паркирани пред същите тези блокове и са на същите тези "хора" не са в движени, изобщо не се местят, гаражите разбира се не се използват по предназначение, а са магазинчета, козметики и т.н. Има един до нас точно даже, има двор с кола, която в момента, в който види че се освобождава място на улицата я изкарва и нарочно я паркира да седи там, а двора за колата си му седи празен. Е добре питам аз, ТОЯ НАРОД СЪВСЕМ ЛИ ОТКАЧИ БЕ??? КВИ СА ТИЯ ХОРА И НОРМАЛНО ЛИ Е ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ? И как да дам пари, да си купя Жулиетата, която толкова ми харесва,или изобщо нова кола, като ще трябва да убия някой за нея като я паркирам тука.Щото да не говорим, че и тва да си отвориш врата като човек, за повечето не е нормално, Дръпне и тресс, ама кво кат има кола до тебе, една драскотина повече много важно. То на нивата къде си виждал кола до тебе да спира. Та уважаеми колеги излях си мъката и възмущението, та поне да ми поолекне малко.
      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
      159 1.9JTDm
      156 1.8TS ...exxxx
      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• В София дано пуснат тази година "новия" лъч на метрото. Мисля, че ще е МНОГО по-лесно, удобно и ЕВТИНО да се придвиждаме с него, а не с колите. Моята кола си беше "уличница" и седеше пред блока, НО миналата година след като и пребоядисах 80% от детайлите на 2-рия ден се намери някой "доброжелател" (колко клетви е отнесъл до 9-то коляно горкия, оле мале ), който НАРОЧНО да ми надере целия десен калник и част от предния капак (прясно боядисаните)... Добре, че излезе с пастиране...От тогава колата седи в подземен паркинг и я изкарвам предимно вечер или събота-неделя....С друго невзрачно "муленце" си върша ежедневната работа и кисне пред блока Как пък него никой не го дере...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Метрото ще го пуснат след има-няма 2 месеца
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Ако работиш в центъра не си заслужава да ходиш с кола.На сестра ми за един месец 3-пъти я налази "паячето" и се отказа от колата.
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Проблема е , че живея на такова място дето няма как да излезна дори за един хляб без кола, а до работата трябва да отида с кола до последната спирка на автобус 76 и 213, после от 76 да се прекача някъде на тролей и в да пътувам общо около час и половина, та....няма как на този етап да тръгна без кола. Но честно казано вече незнам какво да направя когато си видя колата отново залята с нещо, покрита с кисело зеле, или обелки от плод/зеленчук. Колкото и спокоен човек да съм, това вече ми идва в повечко и честно, само да видя някой да го прави тва, ще му счупя пръстчетата и после и ръчичките.
              159 1.9JTDm
              156 1.8TS ...exxxx
              145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Егати...за втори път ми се случва някой да кара срещу мен на кръгово?!?
                159 1.9JTDm
                156 1.8TS ...exxxx
                145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                  Проблема е , че живея на такова място дето няма как да излезна дори за един хляб без кола, а до работата трябва да отида с кола до последната спирка на автобус 76 и 213, после от 76 да се прекача някъде на тролей и в да пътувам общо около час и половина, та....няма как на този етап да тръгна без кола. Но честно казано вече незнам какво да направя когато си видя колата отново залята с нещо, покрита с кисело зеле, или обелки от плод/зеленчук. Колкото и спокоен човек да съм, това вече ми идва в повечко и честно, само да видя някой да го прави тва, ще му счупя пръстчетата и после и ръчичките.
                  И аз съм тъй, когато си спра колата под терасите/щото парко местата са кът/редовно имам хабер - я дамска превръзка, я ако от куче, я някаква друга помия...Виждал съм коя го прави и забележки съм и правил, но файда йок.Иначе като се срещнем носът и задира в тавана и не поздравява.Пък и тука във Варна сме свикнали чайките да ни бомбардират постоянно.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Днес ми казаха, че ме пращат на двуседмичен стаж в друг град на 36км от мястото където живея, като ще се придвижвам със собствен транспорт на собствени разноски F**k! Ще се мислят алтернативи :s
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• По понеделнишки супер ме зарадваха. 2 долни носача, 3 тампона, рейка термостат и незнам си кво за смяна
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Ами да караш "Вектра", "Голф" или друго подобно, да те изненадва това...
                        Ама ти караш 156 TwinSpark...
                        Трябва постоянно да си имаш едно "очакване" за нещо подобно...

Comment

• Абе и ти си прав да ти кажа Ама някакси се надявах ....знам ли и аз на кво....
                          159 1.9JTDm
                          156 1.8TS ...exxxx
                          145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Мен пък вчера ми кипна, че си намерих колата надрана по едната задна врата от някой по-нисш от примат и то до блока, където спираме много коли и в които си живея и си спирам повече от година... незнам на кой може да му попречи или да пък да завиди на кола за 2000 лв...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Мдааа, все по-често срещано явление за съжаление, дължащо се според мен на рязко намаляващия коефициент на интелигентност на голяма част от населението в нашата държава, в комбинация с липсата на възпитания, селски манталитет и как така кола на 15 години и струваща 2000лв ще изглежда по-добре от неговата примерно. Аз имам чувство че и в гаража да я спра, ако остава отворена вратата ще я надере някой, ей така просто щото имам гараж да речем....
                              159 1.9JTDm
                              156 1.8TS ...exxxx
                              145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                Мен пък вчера ми кипна, че си намерих колата надрана по едната задна врата от някой по-нисш от примат и то до блока, където спираме много коли и в които си живея и си спирам повече от година... незнам на кой може да му попречи или да пък да завиди на кола за 2000 лв...
                                Споко, моята е от капачката на резервоара до корубата на огледалото от дясно....явно бях спрял на нечие място....
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X